Nieuws

 • Stem op het sportboek van het jaar!

  Stem op het sportboek van het jaar!

  Vier boeken van uitgeverij Thomas Rap zijn genomineerd voor Sportboek van het jaar. U kunt nu uw stem uitbrengen.

 • Week van het sportboek

  Week van het sportboek

  Van zaterdag 19 april tot en met zaterdag 26 april is De Week van het Sportboek. Deze campagne valt samen met de Nationale Sportweek van partner NOC*NSF. De aftrap is 18 april in Roermond.

 • Voetbalboekenavond bij Scheltema

  Boekhandel Scheltema in Amsterdam organiseert op 24 april een voetbalboekenavond met onder andere Auke Kok. Het is onderdeel van de week van het sportboek, die plaatsvindt van 19 tot en met 26 april.

 • Boekpresentatie <em>Eik bes leuk</em>

  Boekpresentatie Eik bes leuk

  Uitgeverij Thomas Rap en NRC nodigen u met veel plezier uit voor de Taalavond met Jan Kuitenbrouwer, Ewoud Sanders en Wim Daniëls, en de boekpresentatie van Eik bes leuk, de nieuwe bundel van Jan Kuitenbrouwer.

Sven - Johan Boef

sitestat

 • Brochure zomer 2014

  Met trots presenteren we onze nieuwe brochure met de boeken die in de zomer van 2014 zullen verschijnen.

 • Nieuwsuur over De leugens van Lance

  De leugens van Lance is een meesterlijke reconstructie van de ondergang van een wielerheld, het definitieve boek over Lance Armstrong, en een sportboek dat leest als een thriller. Nieuwsuur sprak Juliet Macur in New York. Bekijk hier de uitzending terug.

 • Voorpublicatie: <em>De leugens van Lance</em> - Juliet macur

  Voorpublicatie: De leugens van Lance - Juliet macur

  Journalist Juliet Macur beschrijft hoe Lance Armstrong jarenlang iedereen wist te misleiden, met de welwillende hulp van trainers, artsen en sportofficials. De leugens van Lance is een meesterlijke reconstructie van de ondergang van een wielerheld, het definitieve boek over Lance Armstrong, en een sportboek dat leest als een thriller.

 • Voorpublicatie: <em>Buitenspel</em> - Marco Marsullo

  Voorpublicatie: Buitenspel - Marco Marsullo

  Vanni Cascione is een mislukte trainer. Hij staat vooral bekend om zijn indrukwekkende lijst met nederlagen, en dus zit hij weer eens zonder werk. Totdat hij op een zomerse dag wordt gebeld door een mysterieuze man. Lucio Magia, directeur van de zieltogende voetbalclub Atletico Minaccia, vraagt hem om van zijn elftal een topteam te maken. Helaas blijkt zijn weg naar de top geplaveid met hindernissen... Buitenspel is een hartverwarmende, tragikomische roman over de Italiaanse voetbalwereld.

 • Het onthullende portret van Sven Kramer

  Het onthullende portret van Sven Kramer

  Journalist en schaatsexpert Johan Boef verdiept zich in dit boek in het mysterie Sven Kramer. Aan de hand van gesprekken met zijn leraren, coaches, vrienden en concurrenten gaat hij in Sven op zoek naar het geheim van Kramers onoverwinnelijkheid. Het resultaat is een onthullend portret van Nederlands grootste levende sporticoon.

 • Kaweh Modiri op Amsterdamse podia

  Kaweh Modiri staat geprogrammeerd op Troost, de literaire maandagavonden bij Mediamatic, en Shut Up & Write bij Books & Bubbles.

 • <em>De Allestafel</em> nu ook als e-book verkrijgbaar

  De Allestafel nu ook als e-book verkrijgbaar

  De Allestafel als e-book verkrijgbaar Ruim vier jaar na verschijning is eindelijk het e-book verkrijgbaar van De Allestafel, het debuut van Thomas Heerma van Voss.

 • Leesditboek-app nu ook voor Android

  Leesditboek-app nu ook voor Android

  Na de succesvolle lancering van de app Lees Dit Boek op iPhone en iPad in het voorjaar 2012, komt WPG Uitgevers nu met een Android-versie, geschikt voor telefoons en tablets.

 • Brochure voorjaar 2014

  Met trots presenteren we onze nieuwe brochure met de boeken die in het voorjaar van 2014 zullen verschijnen. Bekijk hier de catalogus.

 • Boekpresentatie <em>God van de gewone mensen</em>

  Boekpresentatie God van de gewone mensen

  Uitgeverij Thomas Rap en Libris Boekhandel Iwema nodigen u met veel plezier uit voor de presentatie van God van de gewone mensen van Emiel Hakkenes. U bent van harte welkom op zondagmiddag 27 oktober in de Bethlehemkerk, Schoolstraat 23 te Gieten.

 • <em>Dertigers van nu</em> met Emiel Hakkenes

  Dertigers van nu met Emiel Hakkenes

  Dertigers van nu: op 5 november praten vier dertigers over de betekenis van de christelijke traditie, de generatieverschillen met hun ouders en de vraag wat ze hun eigen kinderen mee (gaan) geven. Programma naar aanleiding van de verschijning van het boek God van de gewone mensen van Emiel Hakkenes.

 • Owen Donkers in Knetterende Letteren en op Geen Daden Maar Woorden Festival

  In het tweewekelijkse literatuurprogramma van Cultura24 gaat Kenneth van Zijl op de koffie bij schrijvers en dichters. Deze keer keer gaat hij in gesprek met Marente de Moor en Owen Donkers. Verder is hij uitgenodigd voor het Geen Daden Maar Woorden Festival.

 • Thomas Heerma van Voss op de Jonge Schrijversavond

  Op vrijdag 25 oktober 2013 vindt de vijfde editie van de Jonge Schrijversavond (JSA) plaats in de Stadsschouwburg in Amsterdam. Thomas Heerma van Voss is een van de optredende auteurs.

 • Auteurs op de 50 Plus Beurs

  Van 17 tot en met 21 september wordt de 50 Plus Beurs georganiseerd in de Jaarbeurs in Utrecht. Wim Daniëls, Peter de Waard en Petra van den Brink zullen er optreden.

 • Wim Daniëls en Mathijs Deen op Manuscripta

  De volledige programmering van de 7e editie van Manuscripta is bekend gemaakt. Ruim 60 auteurs worden geïnterviewd, lezen voor, gaan met elkaar in gesprek, signeren en beantwoorden vragen van hun lezers. Manuscripta, de opening van het boekenseizoen, vindt dit jaar plaats tijdens de Uitmarkt op zaterdag 31 augustus en zondag 1 september op het Museumplein, Amsterdam.

 • Persbericht: Geen rectificatie van Bloedbroeders