Nieuwsbrief

Meld u aan voor de maandelijkse nieuwsbrief van De Bezige Bij en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, nieuwe titels, aanbiedingen en prijsvragen.

Voornaam *
E-mailadres *
Ja, ik meld mij graag aan voor de leesclubmail
Ik ontvang graag de nieuwsbrief van Thomas Rap
Ik ontvang daarnaast ook graag de nieuwsbrieven van De Bezige Bij, Uitgeverij Cargo en Oog en Blik

Privacy Policy

De aan ons verstrekte gegevens, zoals naam, adres en telefoonnummers, worden opgenomen in ons gegevensbestand. Dit bestand is aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens (CBP) door De Bezige Bij, Cargo en Thomas Rap onderdeel van WPG Uitgevers (Herengracht 376, 1016 CH Amsterdam). Het CBP zier er op toe dat persoonsgegevens zorgvuldig worden gebruikt en beveiligd en dat uw privacy ook in de toekomst gewaarborgd wordt.

De opslag en doorgifte van uw gegevens via het internet zijn beveiligd via de huidige gebruikelijke technieken. U kunt uw eigen gegevens opvragen en wijzigen via ‘gegevens wijzigen’. Een verzoek uw gegevens te laten verwijderen kunt u sturen aan ons Klanten Service Centrum (Postbus 611, 1000 AP Amsterdam) of per e-mail door middel van het contact formulier op deze website. Vermeld als onderwerp: verwijdering persoonsgegevens.