Little Black Book

Little Black Book

Little Black Book is een handboek in zakformaat, boordevol inspirerende ideeën en praktische adviezen om je carrière richting te geven. Van salarisonderhandelingen en het opzetten van een succesvol zzp-bestaan, tot loopbaanplanning, een spoedcursus netwerken en spreken in het openbaar. Of je nu een denker bent of een doener, een kunstenaar of ondernemer, of je nu op het punt staat om de arbeidsmarkt voor het eerst te betreden of al jaren aan het werk bent: Little Black Book is een onmisbare gids voor elke creatieve vrouw met ambitie.

Met bijdragen van baanbrekende en succesvolle vrouwen als de veelgeprezen schrijver Chimamanda Ngozi Adichie en Piera Gelardi, medeoprichter van Refinery29.

vanaf
€ 6,99

Over de auteur

Little Black Book

Otegha Uwagba was werkzaam bij verschillende succesvolle reclamebureaus en bij het jongerenmerk VICE. Dit inspireerde haar tot het oprichten van Women Who, een platform dat werkende vrouwen van over de hele wereld met elkaar verbindt. Behalve als directeur van Women Who werkt ze als freelance schrijver en brand consultant....

Meer over de auteur