Nieuwsoverzicht
12 oktober 2017

Nu verkrijgbaar: Luisterboek De cursus ‘omgaan met teleurstellingen’ gaat wederom niet door & Poëzie, zo moeilijk nie van Herman Finkers

Het luisterboek De cursus ‘omgaan met teleurstellingen’ gaat wederom niet door & Poëzie, zo moeilijk nie van Herman Finkers – ingesproken door de auteur zelf – is vanaf vandaag verkrijgbaar. In deze audio-uitgave zijn een deel uit de overzichtswerken De cursus ‘omgaan met teleurstellingen’ gaat wederom niet door en Poëzie, zo moeilijk nie opgenomen. Een deel van de teksten bevat bijdragen van Wilfried Finkers.

De productie van het luisterboek was in handen van Thinium Audioboekproducties. Het luisterboek is als download verkrijgbaar bij diverse websites, zoals Luisterboeken.nl, Luisterrijk.nl en 123luisterboek.nl. Daarnaast is het audioboek te verkrijgen via de abonnementsdienst Storytel.

‘Ik word wakker, doe een plas, sta op en denk: Verrek, het moest andersom.’ Of, zoals Finkers ooit al zei: ‘De leukste grappen zijn de grappen die niet zijn bedacht, maar ja, bedenk die maar eens.’ In oneliners als deze, maar ook in verzen als: ‘Ik zit voor het raam, ik fluister zacht haar naam: Veldhuis,’ wordt bij Finkers het ongerijmde geloofwaardiger dan het gezond verstand, dat immers al genoeg ellende veroorzaakt.
Zijn wijsheden worden evenveel geciteerd in het café als op filosofencongressen.
Herman Finkers verkocht sinds zijn boeken worden uitgegeven door Uitgeverij Thomas Rap al meer dan 300.000 boeken.

Dit najaar verschijnen er nog veel meer nieuwe luisterboeken van Thomas Rap, De Bezige Bij en Cargo: De Wadden van Mathijs Deen, De heilige Rita van Tommy Wieringa, München 1938 van Robert Harris, Verwachting van Michael Robotham, Congo van David Van Reybrouck, Je ziet mij nooit meer terug van Sonja Barend, De ijsmakers van Ernest van der Kwast en De omweg naar Santiago van Cees Nooteboom.

Beluister hier een fragment uit het luisterboek De cursus ‘omgaan met teleurstellingen’ gaat wederom niet door & Poëzie zo moeilijk nie.

De auteur

Herman Finkers
Herman Finkers werd op 9 december 1954 geboren. Deze klap is hij nooit meer te boven gekomen. ‘Al sta je in Carré, en kom je op tv, al win je in je leven een Elfstedentocht of twee, je bent pas werkelijk en wereldwijd beroemd, als men...Meer over de auteur