Nieuwsoverzicht
25 april 2017

Vacature: stagiair(e) publiciteit bij De Bezige Bij

Stageplaats op de afdeling Publiciteit

voor 32 uur (4 dagen) per week, per direct voor de periode van een half jaar.

Taken:

Je draait mee op de fondsen Vertaalde literatuur, Thomas Rap en Uitgeverij Cargo van de uitgeverij. Je bent actief met het maken van de nieuwsberichten op social media en het onderhouden van de website. Daarnaast help je bij het organiseren van presentaties, auteursbezoeken en beurzen en met de informatievoorziening naar de pers en naar onze auteurs. Kennis van social media is een pre, liefde voor literatuur is een voorwaarde.

Je krijgt een stagebegeleider die je feedback geeft en we staan open voor een relevante afstudeeropdracht. Deze functie is ook geschikt als werkervaringsplek voor afgestudeerden.

Arbeidsvoorwaarden

Een afwisselende en dynamische stage van zes maanden die je de kans biedt kennis te maken met de verschillende facetten van de uitgeverij. De werkplek is gesitueerd in het hart van Amsterdam. De stagevergoeding bedraagt € 350,- bruto per maand.

Informatie en sollicitatie

Nadere informatie over deze functie kan worden ingewonnen bij Nanda Brouwer, tel: 020-3059835. Schriftelijke reacties kunnen worden gericht aan n.brouwer@debezigebij.nl