Nieuwsoverzicht
10 april 2017

Yasmina Aboutaleb bezoekt Venlo

“Villa Lebbink – nu weet ik het weer.

In Venlo hebben ze ook een paar van die mooie villa’s, maar verder is er niks. In de oorlog is alles platgebombardeerd en daarna hebben ze hun best niet meer gedaan. Nee, als ik het geld had, was ik hier gaan wonen. Veel levendiger. Venlo is vergrijsd. En die ouderen zeuren. Ze hebben pijntjes, vinden niks goed, klagen over het weer. Ik word daar zó moe van.”
De man zuchtte […]
Hij was even stil.
“Ben je weleens in Venlo geweest?” vroeg hij toen.
“Nee,” antwoordde ik, en ik nam me voor er nooit heen te gaan.

Zo schreef Yasmina Aboutaleb in september in haar wekelijkse column in Het Parool. Van haar voornemen is niets gekomen, want op 14 en 15 april gaat Yasmina Aboutaleb wél naar Venlo. Ze is te gast naar aanleiding van haar Paroolcolumn, en haar columnbundel Dit maak je nooit meer mee, die in oktober van afgelopen jaar verscheen.

– Op vrijdag 14 april aanstaande is Yasmina Aboutaleb te gast bij het actualiteitenprogramma Nedinscoplein, dat bijna wekelijks te zien is op vrijdag om 17.30 uur, live bij Omroep Venlo.
– Op zaterdag is Yasmina te gast bij Boekhandel Koops in Venlo. Om 13.00 verzamelen geïnteresseerden zich bij de boekhandel voor een stadswandeling door Venlo. Om 14.00 uur keert Yasmina terug bij boekhandel Koops om daar haar boek te signeren. Iedereen die graag bij de stadswandeling en de signeersessie aanwezig wil zijn, is van harte welkom.

Dit maak je nooit meer mee

Dit maak je nooit meer mee
Aantal pagina's
176
Uitvoering
Paperback

De auteur

Yasmina Aboutaleb
Yasmina Aboutaleb (1986) is freelancejournalist en columnist. Sinds september 2015 schrijft ze wekelijks een column in Het Parool. Verder publiceert ze in onder meer NRC Handelsblad, Vrij Nederland en OneWorld Magazine. In oktober van 2016 verscheen Dit maak je nooit meer mee, een bundeling van Aboutalebs columns uit Het...Meer over de auteur