Het mooiste Nederland

Het mooiste Nederland

Ooit een libellenreservaat bezocht? Weleens een harige ratelaar gezien, of een dobbe in de kwelder? Grote kans van niet. Toch hoef je er niet ver voor te reizen. Het mooiste Nederland, gebaseerd op de gelijknamige serie in Trouw, neemt je mee naar de fraaiste streken van de Lage Landen. Wandel en fiets over wierdijken, door stuifduinen of langs onzichtbare landsgrenzen. Geniet van weidse uitzichten en bezoek kastelen, forten en loopgraven. Langs de routes liggen kleurrijke, bijna vergeten plekken verborgen, die door de auteurs met smaak worden opgediend. Het mooiste Nederland bevat meer dan zestig wandel- en fietstochten, die je leiden langs plekken die je gezien moet hebben. Elke route wordt met een beeldende pen tot leven gewekt en is voorzien van een plattegrond en praktische informatie. Een heerlijk boek – voor thuis op de bank én voor in de knapzak!

De Monnik vaart uit. Terwijl de eerste zonnestralen de brug beschijnen, zet de veerboot koers naar Schiermonnikoog. Het eiland wacht geduldig aan de horizon. Een grillig silhouet van duintoppen en bos, een rode en een witte vuurtoren. Groepjes scholeksters en bergeenden wachten op de dijk tot de zee zich terugtrekt en hun ontbijttafel tevoorschijn komt.

Via deze link vindt u de praktische informatie uit het boek, gebundeld in een bestand: Praktische informatie Het mooiste Nederland.

€ 19,99
Aantal pagina's
320
Uitvoering
Paperback
Nur
321

Paperback

Bestel € 19,99
Terug naar het boek

Het mooiste Nederland

Koop dit boek bij één van de volgende winkels:

Ook verkrijgbaar als

Ebook - € 12,99

Over de auteur

...

Meer over de auteur

Pers

Ideaal voor inspiratie thuis én in de rugzak.'

Hollands Glorie