Juliët Jonkers en Roel van Diepen nieuwe redacteuren Uitgeverij Thomas Rap

Met veel plezier laten we u hierbij weten dat per 1 maart a.s. Juliët Jonkers en Roel van Diepen als acquirerend redacteur in dienst treden bij Uitgeverij Thomas Rap. 

Juliët Jonkers werkte eerder als acquirerend redacteur voor Prometheus/Bert Bakker en als zelfstandig redacteur op interimbasis voor onder andere Meulenhoff|Boekerij, Singel Uitgevers en Maven Publishing. Ze begeleidde auteurs als Bas Heijne, Hafid Bouazza, Anne van Veen en Marcel van Roosmalen.

Roel van Diepen werkte de afgelopen zeven jaar als acquirerend redacteur voor Lebowski Publishers, waar hij grote projecten begeleidde, zoals de autobiografie van Marco van Basten, de boeken van Astrid Holleeder en HAY van Sander Donkers. Hij was hier ook verantwoordelijk voor de acquisitie van nieuw literair talent als Annemarie Haverkamp, die in 2019 voor De achtste dag de prijs voor het beste debuut won in zowel Vlaanderen als Nederland.

Voor meer informatie kunt u desgewenst contact opnemen met Jasper Henderson, uitgever Thomas Rap, via j.henderson@thomasrap.nl.

Gerelateerde artikelen